Walne Zebranie Członków OFOP 2017 - sprawozdania i szczegóły organizacyjne

Walne Zebranie Członków OFOP 2017 - szczegóły organizacyjne

Szanowne Reprezentantki i Szanowni Reprezentanci OFOP,

Przypominamy, że już 29 maja (za dwa tygodnie) spotykamy się w Warszawie na Walnym Zebraniu Członków OFOP.

Zachęcamy do zgłaszania się na spotkanie za pomocą formularza zgłoszeniowego. Wcześniejsze zgłoszenie udziału pomoże nam sprawniej zorganizować Walne Zebranie.

Poniżej przedstawiamy kilka kolejnych ważnych szczegółów tego wydarzenia.

MIEJSCE WZ

Miejscem Walnego Zebrania będzie bydynek Krajowej Rady Spółdzielczej, przy ul. Jasnej 1 w Warszawie (IV piętro).

PROGRAM WZ

Opublikowaliśmy program Walnego zebrania na naszej stronie KLIK.

REGULAMIN WALNEGO ZEBRANIA

Obradować będziemy według zasad opisanych w Regulaminie obrad Walnego Zebrania Członków przyjętym w ubiegłym roku. Bardzo prosimy o zapoznanie się z nim przed tegorocznym WZ.

SPRAWOZDANIE

Udostępniamy sprawozdania z naszej działalności za rok 2016. Zachęcamy do zapoznania się z ich treścią oraz o zgłoszenie mailowo ewentualnych uwag (na adres programu członkowskiego).

Sprawozdanie finansowe

WYBORY DO ZARZĄDU

Przypominamy także, że na tegorocznym Walnym przeprowadzimy wybory – w związku z zakończeniem kadencji, wybrane zostaną trzy osoby do Zarządu (formularz zgłoszenia znajduje sie pod tym linkiem). Przedłużamy termin nadsyłania zgłoszeń do 23 maja.

Z sylwetkami osób, które zgłoszą swoje kandydatury będzie można zapoznać się na stronie OFOP-u od dnia 22 maja, do czego gorąco zachęcamy.

UPOWAŻNIENIA

Osoby, które zostały powiadomione o konieczności przesłania upoważnienia do reprezentowania organizacji na Walnym Zebraniu (w przypadku zmiany reprezentanta), a jeszcze tego nie zrobiły, proszone są o przesłanie skanu upoważnienia drogą mailową i zabranie ze sobą oryginału na Walne Zebranie. Przypominamy, iż tylko taki dokument upoważnia do oddania głosu w imieniu organizacji członkowskiej.

DOJAZD – MAPKI

Zdajemy sobie sprawę, że poruszanie po Warszawie może wydać się skomplikowane, dlatego dla ułatwienia dojazdu kilka informacji.

Mapka

Trasy przejazdu komunikacją miejską można sprawdzić na stronie internetowej: http://warszawa.jakdojade.pl/.

Parkowanie: Biuro nie udostępnia parkingu dla gości, można skorzystać z parkingu w strefie płatnego parkowania według stawek opublikowanych na stronie um.warszawa.pl .

ZGŁASZANIE WOLNYCH WNIOSKÓW

Zachęcamy do zgłaszania zagadnień, jakie chcecie, by pojawiły się w części WZ poświęconej wolnym wnioskom, a adres programu członkowskiego.

INFORMACJA DODATKOWA

Zachęcamy do tego, aby na Walne Zebranie przynieść ulotki i materiały związane z Waszymi organizacjami. Przygotujemy miejsce w którym będzie można je wystawić, a przez to promować Waszą działalność wśród innych członków OFOP.

Do zobaczenia!

Zespół OFOP